Skip to main content
työhyvinvointi

JAKSA PAREMMIN

TYÖHYVINVOINTIVALMENNUS

Yhdessä tekemistä

Työhyvinvointiin panostaminen vähentää sairaspoissaoloja, auttaa jaksamaan ja viihtymään töissä. Hyvinvoiva työntekijä on tuottava ja aikaansaava.
Tässä vain muutama syy, miksi työhyvinvointiin kannattaa satsata.

 

Fyysinen

Hyvinvoiva keho jaksaa! Fyysinen valmennus voi olla jatkuvaa ja tavoitteisiin pyrkivää tai se voi olla vain kertaluontoinen harjoitus, joka antaa eväitä jatkoon.

Otamme valmennuksissa huomioon ryhmän tason ja toiveet. Pystymme valmentamaan jokaista yksilöllisesti, vaikka toimimmekin ryhmässä.

 

Elämys

Puku vaihtuu ulkoiluasuun, kiiltonahkakengät maihareihin, salkku rinkkaan, lounassalaatti trangiaan... Kaipaatteko jotain erilaista ja olette valmiita astumaan pois mukavuusalueelta? Haluatteko vielä vähän rankempaa ja maistaa ripauksen erikoisjoukkojen maailmaa? Tämä seikkailu antaa uudenlaiset eväät ryhmähengen kohotukseen ja jokaisen sisäisen vahvuuden löytämiseen. Elämykset räätälöidään aina ryhmän ja sen toiveiden mukaan. Haastavuuden määritätte itse, jonka mukaan elämys toteutetaan.

 

Koulutus

Erikoistilanteet vaativat erikoiskoulutusta... Miten pärjätä ennalta arvaamattomissa tilanteissa? Kuinka toimia ryhmässä ja löytää sen vahvuudet? Mikä motivoi menemään eteenpäin?